Over TIM

TIM is als technisch detacheringsbureau gespecialiseerd in het werven en detacheren van technische professionals voor toonaangevende bedrijven in de industrie en bouw. Door jarenlange ervaring binnen de technische detachering, een uitgebreid netwerk aan bedrijven en talentvolle professionals zijn we altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in de markt en bij bedrijven.

Bij TIM delen we jouw passie voor techniek. Wij geloven in de kracht van goed advies en ruimte voor groei. Ons doel is om voor ieder persoonlijk een realistisch toekomstbeeld te creëren, te helpen bij het maken van de juiste keuzes en die plannen te realiseren. Hierbij kijken we naar ambities en niet vanuit de vacature. Een bewuste keuze. Naast het werk, kijken we naar carrièremogelijkheden, persoonlijke én professionele ontwikkeling. En dat is echt maatwerk. Daar zetten wij ons voor in.

Naast top 500 bedrijven maakt ook het MKB veelvuldig gebruik van onze kennis en expertise. Bedrijven helpen we met het vinden van gekwalificeerd technische professionals voor de invulling van technische vacatures. Het is onze taak om zo goed mogelijk in te schatten binnen welke afdeling en op welk niveau iemand kan starten en dat in de praktijk te realiseren. En dat is echt maatwerk.

Voor zowel technische professionals als bedrijven willen wij het beste resultaat. Betrokken. Dat is TIM. Wij gaan nét die stap verder. Zijn altijd op de hoogte en lopen voorop met nieuwe ontwikkelingen. De kanalen die we inzetten staan nooit op zichzelf – ze vormen onderdeel van een totaaloplossing. Een oplossing die zorgt voor aantoonbare resultaten. Wij zijn geen volgers maar initiatiefnemers. Waar anderen opgeven, maakt TIM het verschil!

Klaar voor jouw loopbaan in de Civiele techniek? Bij TIM kies je zelf welke kant je op gaat met jouw carrière. Samen kijken we naar jouw ambities, de verschillende mogelijkheden en vinden de beste baan voor jou. De enige investering vanuit jouw kant is tijd.

http://www.tim-recruitment.nl/