VACATURES

Altijd al bij een familiebedrijf willen werken waar jij centraal staat en doorgroeimogelijkheden zijn? Vanuit (complexe) tenders in diverse contractvormen voeren we mooie civieltechnische projecten uit. Klik op de foto om een aantal van onze vacatures te bekijken:

 

 

 

 

 

EMVI specialist

Project Engineer

 

 

 

 

 

Projectleider (OCE)

(Hoofd)uitvoerders

 

 

 

 

 

 

 

Een open sollicitatie is ook mogelijk

Staat jouw vacature er niet bij, maar wil je wel graag reageren, stuur dan een open sollicitatie naar hrm@denoudengroep.com

Familiebedrijf Den Ouden Groep

Den Ouden Groep is een internationaal en servicegericht familiebedrijf met ca. 235 medewerkers, waarbij duurzaamheid, biobased economy en cradle to cradle hoog in het vaandel staan. Dagelijks werkt Den Ouden Groep aan innovatieve oplossingen, maatschappelijk verantwoord ondernemen en CO2-reductie. Zo is Den Ouden Groep o.a. gecertificeerd op niveau vijf van de CO2-prestatieladder en PSO-trede 3.

Den Ouden Groep ontzorgt wereldwijd in bodemverbeteraars, biobrandstoffen, bodembemesting, bodemveiligheid, binnenstedelijke herinrichting en betonaanleg. Onze producten en diensten helpen onze wereld om gezond, vruchtbaar en leefbaar te blijven.

Website   LinkedIn  Facebook  Twitter  YouTube  Instagram